Gratis verzending in heel Nederland vanaf €25 ☆ Op werkdagen voor 15:00, morgen in huis

Niet tevreden met je bestelling? Helaas, dat kan gebeuren. Uiteraard kun je je bestelling terug retourneren om jouw geld terug te krijgen. Wel zo eerlijk. 🙂

Een product kun je retourneren tot 14 dagen na ontvangst. Let wel op, de retourkosten zijn op eigen rekening en we kunnen alleen producten in originele staat met een hangtag aannemen.

Hoe retourneer ik een product?

  • Zorg dat het product in zijn originele staat verkeerd met een origineel hangtag. Als dit niet zo is, kunnen we het product helaas niet meer aannemen.
  • Download het retourformulier (klik hier), print deze uit en vul deze in.
  • Doe het retourformulier samen met jouw retourbestelling terug in de verpakking. Als jouw pakketje is verpakt in een fashionpack kun je deze nog hergebruiken, op het verpakkingsmateriaal staan de gebruiksaanwijzingen hiervoor. Zo hoef jij geen nieuw doosje te kopen om jouw product in te retourneren. Dat scheelt weer!
    Mocht je deze niet meer hebben, kun je natuurlijk wel een andere verpakking gebruiken om jouw bestelling op de post te doen.
  • Doe het pakketje met het retourformulier en jouw bestelling op de post met het adres dat is aangegeven op het retourformulier.
  • We gaan met jouw retourverzending en storten het geld zsm terug. Dit kan uiterlijk 2 weken duren.

Heb je nog verdere vragen? No worries, neem dan contact op via het contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat jij geholpen wordt.

Let op, producten in de sale en oorbellen (ivm hygiëne) kunnen niet geretourneerd worden.