Gratis verzending in heel Nederland vanaf €25 ☆ Op werkdagen voor 15:00, morgen in huis

BACK IN THE '00S....

Vanaf jongs af aan was ik al gefascineerd door kleding. Ik was verliefd op het gevoel dat kleding je kon geven, die zelfverzekerheid. Voor mij was kleding een vorm van expressie. Ik geloofde erin dat het dragen van wat je zelf leuk vindt, ervoor zorgt dat je dit ook uitstraalt.

En of dit nou de gekste combinaties waren of niet - ik voelde me er zelfverzekerd door en dacht dat ik de hele wereld aankon.

//www.xili.nl/wp-content/uploads/2018/07/Story2.png
//www.xili.nl/wp-content/uploads/2018/07/hi.png

INSPIRE & DREAM...

Naarmate ik ouder werd, begon ik met het delen van mijn outfits online om anderen te inspireren om te dragen waar zij zich goed in voelen. Kleding kan je mooie delen benadrukken en je die extra sparkle geven die je uitstraalt. Die extra power om verder te gaan.

Inplaats van anderen te inspireren door looks te delen, wilde ik meer manier om anderen te inspireren. Dit werd al snel het idee om zelf kleding te maken om anderen het gevoel te geven dat ze mooi zijn. Een eigen kledinglijn was immers altijd al een kinderdroom geweest.

//www.xili.nl/wp-content/uploads/2018/07/It-all-starts-with-a-dream.png

IT ALL STARTS WITH A DREAM...

Mijn droom om een eigen kledinglijn te maken om anderen te inspireren is uitgekomen. Altijd dacht ik dat zoiets onmogelijk was, maar zolang er een droom is, is alles mogelijk. Onze missie is om jou te inspireren, jou te laten shinen en te dromen.

Xili staat voor zelfverzekerdheid en het volgen van jouw dromen. Wij willen inspireren om je dromen na te gaan, want daar komen wij zelf ook vandaan.