Help

Wie? Wat? Huh? Hmm… We begrijpend dat dingen soms ingewikkeld zijn, vandaar dat we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje hebben snel geld lenen binnen 10 minuten zonder bkr. Kom je er nog steeds niet helemaal uit? Neem dan contact op via het onderstaande formulier, dan proberen wij jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Met welke betaalmethodes kan ik betalen?

Momenteel accepteren we enkel iDeal. Is er een betaalmethode die jij graag terug zou willen zien op Xili? Let us know! Dan gaan wij daarmee aan de slag.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

De bestellingen worden verzonden via PostNL. Heb je jouw bestelling voor 18.00 op een werkdag besteld, dan wordt jouw dezelfde werkdag nog verstuurd.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €4,99 per pakketje. Op het momenteel dat er een bestelling van meer dan €75 wordt geplaatst, kun je bij het uitchecken kiezen voor gratis verzending.

Kan ik mijn order tracken?

Ja, zodra de bestelling is verstuurd ontvang je per e-mail een track & trace code. Op die manier kun je jouw order volgen.

Hoe kan ik het product retourneren?

Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Als de producten voldoen aan de voorwaarden, kun je deze retourneren en krijg je het bedrag terug gestort.

Lees op de pagina ‘retourneren’, meer over hoe dit process precies werkt.

Kan ik mijn bestelde artikel omruilen voor een ander artikel?

Dit is helaas niet mogelijk. Als het bestelde artikel niet bevalt, raden we je aan om het product retour te sturen en het andere artikel dat je graag wilt, te bestellen. Het omruilen van artikelen is helaas niet mogelijk.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Helaas kan het wel is gebeuren dat er iets verkeerd gaat. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest en we helpen je graag om ervoor te zorgen dat alles wordt opgelost. Neem contact op via de contact pagina en dan gaan wij ermee aan de slag!

Ik heb een vraag, maar deze staat hier niet tussen.

No worries! Je kunt contact opnemen via het contact formulier hier onder. Dan gaan wij jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Contact