Gratis verzending in heel Nederland vanaf €25 ☆ Op werkdagen voor 15:00, morgen in huis
Momenteel accepteren we enkel iDeal. Is er een betaalmethode die jij graag terug zou willen zien op Xili? Let us know! Dan gaan wij daarmee aan de slag.
De bestellingen worden verzonden via PostNL. Heb je jouw bestelling voor 15.00 op een werkdag besteld, dan wordt jouw pakketje binnen 2 werkdagen verstuurd.
Ja, zodra de bestelling is verstuurd ontvang je per e-mail een track & trace code. Op die manier kun je jouw order volgen. 🙂
De verzendkosten bedragen €4,95 per pakketje. Op het momenteel dat er een bestelling van meer dan €100 wordt geplaast, zijn de verzendkosten gratis.
Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Als de producten voldoen aan de voorwaarden, kun je deze retourneren en krijg je het bedrag terug gestort. Lees op de pagina 'retourneren', meer over hoe dit process precies werkt.
Dit is helaas niet mogelijk. Als het bestelde artikel niet bevalt, raden we je aan om het product retour te sturen en het andere artikel dat je graag wilt, te bestellen. Het omruilen van artikelen is helaas niet mogelijk.
Helaas kan het wel is gebeuren dat er iets verkeerd gaat. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest en we helpen je graag om ervoor te zorgen dat alles wordt opgelost. Neem contact op via de contact pagina en dan gaan wij ermee aan de slag!
No worries! Je kunt via de contact pagina een berichtje naar ons sturen, dan gaan wij ermee aan de slag.