4x Budgettips om te doen met vriendinnen

Ken je dat moment, dat je iets leuk wil gaan doen met vriendinnen maar je in je portemonnee kijkt en hij eigenlijk best wel leeg is? Of dat moment dat je voor een toffe vakantie aan het sparen bent en je even op je geld wil letten? Lees hier onze 4 tips voor een leuke dag met vriendinnen:

#Tip 1

Wat is nou leuker dan picknicken in het zonnetje met je vriendinnen? Good music & good food. Als iedereen iets meeneemt zijn, is de picknickmand zo gevuld!

#Tip 2

Een wandeling is gezond en heerlijk in de buitenlucht. Zoek het dichtstbijzijnde bos op, een stuk hei of wandel lekker door de stad. Als je door de stad gaat wandelen, moet je wel uitkijken voor alle leuke winkels, haha. Want daar hebben we een zwak voor.

#Tip 3

Bakken maar. Velen van ons hebben wel een “bakperiode” gehad. Maar waarom doen we dat nu niet zo veel meer? Haal de eieren en de bloem uit de kast en ga met vriendinnen bakken. Taart, koekjes, pannenkoeken er zijn zoveel lekkernijen die leuk zijn om te maken, maar opeten is natuurlijk nog veel leuker.

#Tip 4

Spelletjesmiddag! Time to play, verzamel met al je vriendinnen jullie spelletjes van thuis en zorg dat je ze gaat verslaan. (p.s vermijd spellen als Monopoly, dat maakt iedereen een monster. Zeg nou zelf, de Kalverstraat hoort toch echt in jouw bezit.)